Referenties

Schermafbeelding 2018-10-21 om 19.03.05


Wat klanten van Language Connection vinden:

Paula heeft mij goed geholpen om in een korte tijd mijn Engels te verbeteren.

Tijdens de 1 op 1 lessen voelde ze goed aan waar ik behoefte aan had en stemde de lessen daar specifiek op af. Ik ging na de eerste les al met meer zelfvertrouwen naar mijn werk.

Paula weet een prettige en vertrouwde sfeer te creëren waardoor het makkelijk is om Engels te spreken. - Femke (Business Fluency and Writing)

De groep werd ingedeeld op taalniveau en de les werd afgestemd op wat we wilde leren. Bij binnenkomst moest je direct Engels spreken, ook tegen elkaar. Ondanks dat je uit je comfortzone werd gehaald, voelde iedereen in de groep zich op zijn/haar gemak bij Paula, een enthousiaste, ervaren en geduldige docent. Hierdoor was de sfeer prettig en hebben we veel geleerd.

Door de persoonlijke feedback en alle tips ben ik zelf ook veel zekerder geworden en communiceer ik sneller en gemakkelijker met buitenlandse klanten . Ik zou de training absoluut aanbevelen. - Rosalie (Business English) 

Blanco in deze cursus gestapt en inmiddels een hele fijne ervaring rijker! Paula heeft de cursus erg leuk in elkaar gezet, waarbij alle nodige facetten voor de verbetering van je Engelse vaardigheid aan bod komen.

Ook was er ruimte voor eigen input, ideeën over onderwerpen waarover gepraat/gediscussieerd kon worden en feedback. De sfeer tijdens de cursus was erg prettig, waardoor je gauw vergat hoe ongemakkelijk het is om Engles in het openbaar te praten. Ook het maken van fouten werd hierdoor een stuk minder erg en benut als leermoment. Ik heb deze cursus als een fijne tijd ervaren, waarbij mijn Engelse taal weer even flink opgefrist is. - Chantal (Business English)

Op een prettige en open manier samengewerkt met Paula. Zij kan zich goed inleven in een persoon en daardoor een taaltraining heel goed laten aansluiten bij wat iemand nodig heeft. Paula heeft me laten zien dat ik al meer wist dan ik dacht en zij weet dat ook naar ‘boven’ te krijgen. Van Paula heb ik geleerd mijn schroom te overwinnen en het Engels spreken ‘gewoon’ te doen in het tempo wat bij mij past.Wil je taaltraining die goed aansluit bij wat je wilt en wat bij je past, kies dan voor een training bij Language Connection - Dianne (Business English)

Ik heb het heel erg plezierig gevonden om van jou les te mogen ontvangen. Mijn werkgever was bezig om internationale stages op te zetten voor leerling in de bouw en infra. Ik ben gevraagd dit vorm te geven. Een  mooie uitdaging maar er was 1 groot probleem. Mijn Engels. Als bouwtechneut was dat niet mijn sterkste punt.  De eerste keer bij jou zal ik niet gauw vergeten. Het zweet stond op mijn rug.  Nu, vele trainingen later, ben ik stukken verbeterd en ga zonder schroom naar het buitenland.

Ik heb de angst overwonnen en durf in Engels mensen te bevragen en zelfs een korte toespraak te houden. Mij eerste conversatie met een Ghanees weet ik nog goed. Ik kon in het Engels een gesprek voeren met hem. George was mijn chauffeur en onderweg naar het vliegveld in Ghana hebben we 2 uur 'gekletst'. Ik was trots op mijzelf. Mede door de lessen Engels hebben mij geholpen dit voor elkaar te krijgen.  - Jan (Business English, International teams) 

Ik heb de cursus Engels als zeer waardevol ervaren en heb door de cursus ook mijn BEC grade B (Business English Certificate) gehaald waar ik erg trots op ben. Engelse spreekvaardigheid was de rode draad in mijn cursus en het huiswerk bestond uit luistertoetsen en schrijfvaardigheidsopdrachten. Hetgeen ik een hele fijne prettige insteek vond. De Docent brengt de materie op een professionele begrijpelijke en duidelijke manier over en is erg kundig. Tijdens de gesprekken (individueel) werd er veel aandacht besteed aan alle grammatica, de woordenschat en uitspraak. Ze leert je in het Engels te denken en ziet heel snel je zwakke plekken die ze dan extra aandacht geeft. Het spreken is voor mij eenvoudiger geworden en het helpt mij enorm om sneller te anticiperen op Engelse gesprekken en situaties en het heeft ervoor gezorgd dat mijn woordenschat is uitgebreid. - Sandra (Examentraining)

Vanwege een nieuwe baan met Engelstalige collega's ben ik op zoek gegaan naar een conversatietraining om mijn Engelse spreekvaardigheid op te frissen. Via internet heb ik Paula Vrolijk van Language Connection gevonden en heb bij haar een intensieve training gevolgd. De sessies van twee uur vlogen voorbij, doordat de persoonlijke aanpak van Paula goed aansloot bij mijn niveau. Niet alleen de 'technische' kant van de stof wordt behandeld, maar Paula werkt vooral aan je zelfvertrouwen om de taal te spreken. Haar betrokken en enthousiaste stijl zorgen voor een plezierige en veilige sfeer om te groeien. Ik heb in korte tijd flinke stappen gemaakt, waardoor ik beter kan converseren in een vergadering of een presentatie kan geven aan Engelstalige collega’s. - Christian (Business English, International teams)

Voor het behalen van mijn HBO diploma heb ik bij Paula Vrolijk een training gevolgd voor Business English. De manier van les geven was heel fijn. Paula had snel door wat mijn zwakke punten waren. Paula  heeft een rust om het uit te leggen, te herhalen en waar nodig op een andere manier te vertellen. Aan de hand van voorbeelden hebben wij vanaf de basis de grammatica van de Engelse taal bestudeerd en geoefend.  Met handige tips en ezelsbruggetjes werd de grammatica mij duidelijk en kan ik deze toepassen. Door middel van opdrachten welke wij samen maakten, werd ook gelijk mijn uitspraak geoefend. Wanneer iemand uit mijn netwerk iets nodig heeft op het gebied van Engels dan beveel ik Language Connection, Paula Vrolijk, aan. Carina (Business English, Examentraining)

Ik kan de individuele training van harte aanbevelen. Door deze training verbeterde mijn Engelse gespreksvaardigheid in een paar lessen aanmerkelijk. Door de cursus voel ik me zelfverzekerd in Engelstalige meetings, workshops, telefoongesprekken en mailverkeer, alsook het in de Engelse voertaal toepassen van HR Instrumentaria. Dat was tot voor kort niet nodig, maar na mijn overstap naar de functie van manager HR in een internationale omgeving van cruciaal belang. 


Paula was flexibel in lestijden en door de verschillende methodieken waren de lessen boeiend en sloten goed aan bij mijn persoonlijke leerbehoefte en belangstelling. Er was ruimte voor eigen inbreng. Het bespreken van de dynamiek van werken in verschillende culturen heeft me geholpen om sneller mijn draai in een internationale organisatie te vinden. - Esther (Business English, International teams)

De lessen van Paula waren verre van standaard. Juist door deze persoonlijke aanpak heeft zij me uitgedaagd en gestimuleerd om mijn engelse spreek- en schrijfvaardigheid te professionaliseren. Ze heeft gedurende het traject  ingespeeld op mijn leerbehoefte en haar lessen hierop aangepast. Door dit maatwerk is er geen tijd verloren gegaan aan onderwerpen die voor mij minder belangrijk waren. We hebben een combinatie gekozen van het opfrissen van basiskennis en de verbetering van geschreven en gesproken communicatie. Het was prettig dat er ook tussen de lessen gelegenheid was om vragen te stellen en dat er eventueel een mogelijkheid was om de persoonlijke les om te zetten naar een telefonische les. Haar kennis en op maat gesneden lesmethode heb ik als zeer prettig ervaren. - Gwendolynn (Fluency and Writing English) 

De lessen Business English van Paula waren voor mij heel zinvol om mijn Engelse spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid op te frissen. En om zo weer met meer zelfvertrouwen Engels te spreken. Paula was heel flexibel tijdens haar lessen: ze paste haar informatie en opdrachten steeds aan op mijn niveau, behoeften en vragen. Maar bovenal zorgde ze er met haar positieve energie en humor voor dat de sfeer tijdens de lessen heel prettig en ‘open’ was. Ik kan deze vorm van Engelse les aan iedereen aanraden, de persoonlijke aandacht en afstemming op je eigen niveau zorgen naar mijn mening voor een veel grote opbrengst dan wanneer je les volgt in een groep.  - Vianne (Business English)

Ik kwam naar Paula om beter in het Engels te kunnen communiceren met onze medewerkers in Manilla. Zij heeft mij professioneel begeleid, met een persoonlijke touch. We hebben veel mondeling geoefenend maar omdat het merendeel van de communicatie tegenwoordig via de mail gaat, hebben wij ook E-mailen in business English behandeld. De communicatie nu met onze medewerkers in Manilla verloopt daardoor soepel. Ik ben heel tevreden over de cursus. -  Hanneke (Business English)


Paula werd mij al aangeraden door collega's maar ze overtrof mijn verwachtingen. Met veel plezier heb ik bij haar les gehad. Ik kwam naar Paula om mijn schrijfvaardigheid te verbeteren, maar ze heeft me ook erg geholpen met het spreken. Al na de eerste les gaf ze me zoveel goeie eye openers dat ik er direct voordeel bij had zowel voor het schrijven van scripts als het in het Engels communiceren met klanten en collega's. Het fijne van Paula is dat ze zoveel ervaring heeft en het vermogen heeft om op maat de juiste aanpak of oefening te gebruiken. Het voelt daardoor aan als een zeer spontane sessie zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit. Paula zorgde voor een fijne sfeer en ik voelde me daardoor erg op mijn gemak bij haar. Zo wist ze het beste uit mij en elke sessie te halen. - Lennard (Business English)
klantfeedback
   Voorwaarden LC                                        LanguageConnection.nl                               © Language Connection 2020